top of page

FIRMAEVENTS

FIRMAEVENTS OG PERSONALEPLEJE

Personalepleje - teambuilding - jule-events - nytårskur - fødselsdagsevent for kunder og personale - weekendophold med yoga og mindfulness - dagskursus med yoga og mindfulness

Hvis du ønsker at forkæle dine medarbejdere med et særligt event til jeres firmaarrangement tilbyder jeg undervisning af forskellig art alt efter jeres behov. 

Til de mere livlige events kan du udfordre dine medarbejdere fysisk med et basis-kursus i klassisk hatha yoga, til de mere afstressende og plejende events kan blid yin yoga gøre underværker og hvis du søger et sundt indspark kan vi kombinere yoga, mindfulness og naturlige udrensende øvelser med teori og tips. 

Der er mange flere muligheder - Jeg har bred erfaring og tager højde for jeres individuelle behov.

Events kan afholdes mange steder - også i showrooms og kantiner!

Kontakt mig for at tale om mulighederne på: kontakt@isabellesondergaard.dk

FORLØB

Hvis I ønsker at pleje jeres personale ekstra i en periode, kan jeg varmt anbefale et forløb af kortere og længere varighed.

Prøv f.eks. et 3 måneders forløb med ugentlig undervisning i yoga og mindfulness og mærk effekten på jeres medarbejdere efter kort tid. 

 

Yoga og mindfulness er fantastiske redskaber mod stress, da de skaber sindsro og overblik samtidig med at koncentration og hukommelse styrkes og kropsbevidstheden øges. 

Der er så mange gode grunde til at bringe yoga og mindfulness ind i jeres virksomhed!

Jeg tilbyder undervisning i både klassisk hatha yoga og yin yoga. 

HATHA YOGA

Klassisk hatha yoga som undervist på ashram i Indien. 


I den klassiske hatha yoga er fokus på stimulering og styrkelse af organer og kirtler, men I vil også opleve at blive stærkere og mere fleksibel i muskler, sener, ledbånd og bindevæv. 

 

Undervisningen begynder med en guidet afspænding/mindfulness meditation, åndedrætsøvelser og blid opvarmning. Herefter bliver I introduceret for forskellige klassiske asanas/stillinger. Undervisningen slutter med afkølende asanas og en guidet afslapning/meditation, hvor kroppen får lov til at slappe af og regenerere. 

YIN YOGA

Yin yoga er blevet meget populært  som virksomhedsyoga og med god grund.

I yin yoga arbejder vi med bindevæv og meridianbanerne, så gamle spændinger, skader, oplevelser og traumer kan forløses.

Jeg tager hensyn til hver enkelt deltagers kropsbygning og behov, så alle får mest muligt ud af undervisningen.

Man kan opleve at yin yogaen har stor effekt på gamle skader og ens følelsesmæssige tilstand.

Hvis I er I tvivl om I har plads til undervisningen kommer jeg gerne forbi og helt uforpligtende kigger på jeres lokaler med jer. Min erfaring siger mig, at der kan findes plads mange steder - også i showrooms og kantiner.

 

Kontakt mig for tilbud og mulige tider: kontakt@isabellesondergaard.dk

Yin yoga
Yin yoga
Yoga - Yogahold hatha
bottom of page