KVINDECIRKEL

I foråret 2022 starter jeg en helt særlig kvindecirkel - og du kan være med. 

 

Jeg ønsker at skabe et kærligt og trygt rum for dig, hvor du føler dig set og mødt helt som du er. 

 

Jeg ønsker at vi mødes i et søsterfællesskab hvor vi alle går ind i mødet med hinanden med åbne hjerter, klar til at give og tage imod. Vi møder hinanden i vores forskelligheder og ligheder. 

KVINDELIG KRAFT OG STYRKE IGENNEM SØSTERSKAB 

Kvindecirklen er et fællesskab for helt særlige kvinder, hvor vi kan søge støtte og hjælp til vores sjælelige udvikling.

Den kvindelige kraft er stærk og vi kan så meget selv, men endnu mere sammen. Når kvinder står sammen opstår en stærk forbindelse og dynamik. Vi er søstre og med den energi som der ligger i et søsterskab kan vi løfte hinanden til helt nye højder.

Vi lytter til hinandens oplevelser, udfordringer, glæder, sorger og sandheder med åbenhed, nærvær, omsorg og rummelighed. Vi søger at hjælpe hinanden med at nå ind til vores indre potentiale 

 

Vi lægger alle fordomme og samfundsregler fra os og mødes med åbne hjerter og arbejder med det som dukker op. Det er derfor vigtigt at du er klar til at mødes i kærlighed og åbenhed. Klar til at arbejde med de følelser og blokeringer som måtte dukke op i dig selv og i de andre i gruppen - fordomsfrit, åbent og sårbart. Klar til at give og modtage kærlig ubetinget støtte. Klar til at lukke en gruppe særlige kvinder ind i dit hjerte.

 

Hvis du er åben får du et netværk og en forbindelse for livet. 

Vi kan så meget selv – men vi behøver ikke stå alene. Måske trænger du inderst inde til at føle omsorg og kærlig støtte.

 

Vi arbejder kærligt og omsorgsfuldt – og derfor arbejder vi også med klarhed og transparens. Med at se verden og os selv klarere. Støtte er i sig selv ikke nok – når man virkelig ønsker at hjælpe hinanden forsøger man også på kærlig vis at genspejle det som man ser. Uden at dømme eller

Du skal derfor også være klar til at se dig selv fra flere vinkler – og klar til at gå dybere i din kvindelige kærlige kraft. Det er kærlighed at hjælpe hinanden med at se verden og os selv klart. Vi mødes ikke for at rådgive hinanden, men for at lytte, dele, støtte og spejle det som vi ser i hinanden.

 

Cirklen er for dig som:

  • er klar til at gå dybere i dig selv

  • er klar til at se og møde dig selv og andre som I er

  • er klar til at skabe dybe ærlige relationer til andre smukke kvinder

  • er klar til at give og modtage kærligt

  • ønsker at blive en del af et kærligt søsterskab

  • savner ligesindede at filosofere og reflektere over livet med

  • savner en dybere forbindelse til andre kvinder og et sammenhold som løfter

 

Vi filosoferer og reflekterer over livet og livets mange facetter. Vi kommer alle med en forudsætning om at der ingen endegyldig sandhed er på noget – men at vi er søgende og åbne for de indsigter som måtte komme til os igennem inspiration og samvær med ligesindede.

 

Vi er klar til at vise os selv og søge i dybden, så vi kan udvikle os. Vi arbejder os ind omkring dybe emner som kan udfordre dig på mange niveauer. Vi søger ind til vores inderste sandhed og indre kerne, så du skal være klar på at det vil være sårbart og klar til at dele og søge forståelse af sider i dig selv og andre som kan føles sårbare og forkerte.

 

Cirklen vil være kraftfuld, omsorgsfuld og magisk.

 

Vi vil arbejde med kroppen igennem yoga og andre gode øvelser, som skaber kontakt til os selv og nogle gange leder os indad.

Vi kommer til at arbejde med sindet, da vi vil reflektere, dele og arbejde med tanker, følelser og oplevelser. Og endelig går vi dybere når vi igennem meditationer, visualiseringer og indsigter når helt ind til hjertet - ind på sjælsplan og mærker vores inderste kerne og inderste sandhed og essens. 

 

Gruppen er en lukket gruppe for nogle få udvalgte, som er klar til at tage springet. Der er kun 8 pladser i cirklen, så vi i alt er 9 kvinder. Du skal derfor sende en motiveret ansøgning, så jeg ved at du er klar og virkelig vil det. Du betaler for hele forløbet ved tilmelding, men kan få refunderet betalingen for de øvrige 9 gange, hvis du efter første gang kan mærke at det ikke var hvad du søgte. 

Vi starter hver cirkel med at forbinde os til os selv igennem kroppen med 10 min. afspænding efterfulgt af 45 min. yoga og 5 min. afspænding. 

Antal pladser: 8

Mødegange: 10

Datoer: 

3 timer. 

Pris:

Ansøg 

PROGRAM - UGE 1

DAG 1:

Dagens tema: Egenomsorg og selvkærlighed
Lang video: Yin yoga for hjerte-tyndtarm (1,5 time)​
 

DAG 2:

Dagens tema: Årstidens råd - hjerte-tyndtarm

Kort video: akupressurprogram for hjerte-tyndtarm (12 min.)

DAG 3:

Dagens tema: Positive bekræftelser og glæde
Kort video (5-10 min)

DAG 4:

Dagens tema: Hjerte-tyndtarm
Lang video: Fokusyoga for hjerte-tyndtarm (1,5 time)


DAG 5:

Dagens tema: Tiltrækning - frastødelse

Kort video: EFT (5-10 min)

DAG 6:

Dagens tema: At lytte til hjertet og styre uden om ego'et

Lang video: fodyoga (ca. 1,5 time)

DAG 7:

Dagens tema: Kærlighedssprog og værdier – brændstof til energien

Opskrifter

PROGRAM - UGE 2

DAG 8

Dagens tema: Dagdrømme og hjertets kommunikation

Kort video: 15-20 min.

DAG 9

Balancen imellem at give og modtage

1,5 times yin yoga for tyk- og tyndtarm

 

DAG 10

Tilgivelse og at give slip

Kort video (5-10 min)

 

DAG 11

Autencitet – ønsker fra hjertet

Kort video (5-10 min)

 

DAG 12

Dagens tema: Taknemmelighed og værdsættelse

Lang vide: 1,5 times fokusyoga

 

DAG 13

Dagens tema: Tillid og tiltro

Kort video (5-10 min)

 

DAG 14

At skabe med ilden

1,5 times yin yoga med fokus på drømme

HJERTEÅBNENDE ØVELSER

På forløbet laver vi en masse skøn hjerteåbnende yoga og øvelser af forskellige art. Vi laver gode yogastillinger som hjælper os med at genskaber forbindelsen til hjertet i hjerteåbnende stillinger, samtidig med at vi støtter kroppen i den naturlige udrensning. Vi laver yoga som forbinder os til hjertet og intuitionen, og som skaber glæde og giver os overskud i hverdagen. 

Du får på forløbet adgang til:

- YIN YOGA PROGRAMMER

- FOKUSYOGAPROGRAM

- VEJRTRÆKNINGSØVELSER

- AFSPÆNDINGER

- MEDITATIONER

- SUNDE OPSKRIFTER

- ENERGIØVELSER

DET PRAKTISKE

Du kan starte forløbet når som helst det passer dig, dog tidligt den 1. juni og senest 15. august.

Du vælger altså selv, hvornår du vil starte ved at sende en mail med dit ønske til opstartsdato til mig efter at du har modtaget en velkomstmail med info. 

Du modtager hver dag i din valgte 14-dages periode en daglig mail med link til øvelser og programmer, som alle ligger integreret på min hjemmeside, hvor du får adgang, når du har oprettet login med din mail og en valgt adgangskode. 

Du får adgang til materialet løbende i forløbet og får yderligere 14 dages adgang til videomaterialet efter forløbet.

Du kan tilkøbe forlænget adgang til materialet i forløbet resten af sæsonen (til og med 15. september) for 95 kr. 

Du modtager kort efter køb en velkomstmail med information omkring opstart. Du igangsætter dit forløb ved at maile mig dit ønske til opstartsdato - senest dagen før kl. 18 - til: kontakt@isabellesondergaard.dk

ISABELLE SØNDERGAARD

Forløbet varetages af Isabelle Søndergaard, som er uddannet Coach, Yogalærer og Mindfulnes-instruktør. Isabelle har drevet eget yogacenter siden 2015 og har nu lanceret et online univers, hvor hun ønsker at dele sin viden, erfaringer og redskaber og støtte andre i deres personlige udvikling. Du kan læse mere om Isabelle HER.

Bliv taget i hånden igennem sommeren på dette skræddersyede forløb sammen med Isabelle. Du vil komme godt rundt i temaer for krop, sind og sjæl. Et forløb som vil give dig fornyet energi og glæde. 

strand - pigeon pose.jpg

ANDRE DELTAGERE SIGER

"Tak for et super godt sommerforløb fyldt med skønne vejrtræknings øvelser, yogaøvelser og ikke mindst din store viden om kroppens meridianbaner og hvordan yogaøvelserne påvirker dem. super fedt og jeg har fået det bedre med min krop og blir motiveret på en anden måde med den viden som du har sendt ud."

- Lotte Hansen

Tak for endnu et dejligt forløb, jeg var meget taknemmelig over at jeg kunne starte det op, når jeg var klar.🙏
Jeg har fået meget med mig denne gang, da du virkelig også er inde i den mentale del af kroppen. Jeg følte næsten programmet var lavet til mig🙏😊
Din tone, din rolige fremgangs måde er bare så dejligt. Jeg er meget glad for din måde at du inspirerer på, jeg har fået stor udbytte af din måde at tænke på, det var næsten som om du var tilstede i min stue🙏❤️
Tak for nu, er glad for jeg fandt dig, og har fortalt andre om, de skulle prøve dig🙏❤️

- Mette

Det har været inspirerende at deltage på sommerforløbet, så tusind tak for det. 

Jeg har taget nogle af tingene til mig og bruger dem dagligt. Mest af alt er jeg glad for din altid fantastiske yinyoga praksis.

Du har en helt unik måde at formidle øvelserne på, så det føles ubesværet at følge dine anvisninger.

Jeg kan også rigtig godt lide, at du specifikt laver programmer som følger årstiderne og deler din viden om virkninger for de forskellige organer og kropsdele.

- Birgit

Jeg har deltaget på flere af Isabelles online forløb. Jeg har nydt at følge dem, da Isabelle har en god måde at formidle hendes store viden på. Det har været nemt at gå til stillingerne gennem hendes guidning ud fra det niveau, jeg har været på, også selvom det foregår online.Isabelle sætter også teori på, og igennem denne, har jeg fået en større forståelse for, hvad stillingernes virkning har for kroppen. Ved at have deltaget i flere forløb, er der noget, der bliver velkendt, men der har stadig været nyt for mig i hvert forløb. Jeg vil helt sikkert deltage på flere forløb i fremtiden

- Louise

Det var en meget positiv og mærkbar oplevelse for krop og sjæl. Dit måde at undervise og formidle viden på er fantastisk og jeg ser frem til at deltage på flere af dine forløb og ikke mindst at være medlem af dit online univers. Tak.

- Liselotte

Jeg er meget sensitiv/kritisk ifht mine undervisere og jeg synes du er helt fantastisk 🤩🤩 Du taler og instruerer lige tilpas, skaber mening og holder en dejlig uhøjtidelig stemning som stadig er yoga-værdig ♥️ 🙌🙏 Så 1000 tak for det!

- Lotte Fredslund-Hansen

Tusind tak for et rigtig godt sommerforløb. Jeg har nydt at få de daglige mails med gode tanker og råd. Jeg synes det har givet stof til eftertanke. Har også nydt yogatimerne. Synes det har været dejligt at høre om hjertet da man ikke så tit fokuserer på det.

Jeg glæder mig til at følge med på det udvidede medlemskab.

- Annemette