top of page

ONLINE UNIVERS

I mit Online Univers får du adgang til et stort bibliotek af videoerartikler, inspiration og andet godt materiale indenfor områderne krop, sind og sjæl. Flere gange om måneden deles nyt materiale. Nedenfor kan du se kategorierne i det online univers. 

Du skal være medlem for at få adgang til materialet i mit Online Univers. For kun 95 kr. om måneden bliver du basismedlem og får adgang til mindst 12 videoer indenfor afspænding, vejrtrækning, yin yoga og klassisk hatha yoga. Du kan også vælge at få fuld adgang til alle tilgængelige videoer og artikler for 221 kr. om måneden som universal medlem. 

OBS! I hver årstid udskiftes årstidsprogrammerne, så nyt materialer vil komme til løbende. 

Læs mere om medlemskaberne og BLIV MEDLEM HER

Er du allerede medlem? Så KLIK HER for at komme ind i det online univers.

ALLEREDE MEDLEM? KLIK HER!

ANDRE DELTAGERE SIGER:

Endnu engang tak for din live-streaming i går. Du er top professionel, grundig, godt tempo, skøn stemme. I love it! :-)

- Anne Hansen

Jeg sætter stor pris på din Yogaundervisning, som for mig er et pusterum og energiopbyggende i min dagligdag, hvor jeg finder ro. Isabelle formår at skabe en meditativ anerkende  atmosfære, hvor det enkelte menneske kan hvile i sig selv. Isabelle er omsorgsfuld og dygtig underviser, som man helt naturlig føler sig tryg ved.

- Bodil Sørensen

Jeg er meget sensitiv/kritisk ifht mine undervisere og jeg synes du er helt fantastisk 🤩🤩 Du taler og instruerer lige tilpas, skaber mening og holder en dejlig uhøjtidelig stemning som stadig er yoga-værdig ♥️ 🙌🙏 Så 1000 tak for det!

- Lotte Fredslund-Hansen

Tusind tak for et rigtig godt Vinterforløb. Det var en meget positiv og mærkbar oplevelse for krop og sjæl. Dit måde at undervise og formidle viden på er fantastisk og jeg ser frem til at deltage på flere af dine forløb og ikke mindst at være medlem af dit online univers. Tak.

- Liselotte

Tak for jeg har måttet være med. Det er så godt og jeg får det så meget bedre. Jeg lavede yoga i mine 20vere og var ikke klar over hvor godt det er. Jeg kan mærke hvor godt min krop får det 😃 tusind tak. 

- Karenmarie 

Tusind tak for dit vinterforløb. Det har været et supergodt forløb. Jeg synes, jeg har fået rigtig meget ud af det. Du har en fantastisk måde at undervise på – let at forstå – og den mest behagelige stemme at lytte til. Og jeg skal i hvert fald på dit 3 måneders forløb nu.

Bettina

Det har været inspirerende at deltage på sommerforløbet, så tusind tak for det. 

Jeg har taget nogle af tingene til mig og bruger dem dagligt. Mest af alt er jeg glad for din altid fantastiske yinyoga praksis.

Du har en helt unik måde at formidle øvelserne på, så det føles ubesværet at følge dine anvisninger.

Jeg kan også rigtig godt lide, at du specifikt laver programmer som følger årstiderne og deler din viden om virkninger for de forskellige organer og kropsdele.

Før var jeg i tvivl om jeg skulle fortsætte i Online Universet, men det er jeg ikke nu i skrivende stund og vil med glæde fortsætte som udvidet medlem på livestreaminger hver uge.

- Birgit

bottom of page