top of page

TAK!

Kære nuværende og tidligere deltagere på mine yogahold og online undervisning


Jeg har besluttet at jeg ikke længere skal være yogalærer.


Det betyder at de ugentlige hold stopper her i slutningen af juni for mit vedkommende. Jeg beklager selvfølgelig den kedelige udmelding for de af jer, som deltager på et af mine nuværende hold. Det betyder også at jeg ikke kommer til at udbyde flere online forløb eller lave mere materiale til online yoga. Det vil også betyde at det er ved at være sidste udkald for at deltage på events og uddannelser.

AT GIVE SLIP

Jeg har været igennem denne proces med at give slip (og slå koen ihjel, hvis du har hørt historien i undervisningen) en gang før. Sidste gang jeg rigtigt foretog en stor identitetsændring var for 10 år siden og det bragte så meget smukt med sig. Jeg tog et såkaldt ”leap of faith”. Og min sjæl greb mig. Jeg fandt ny vej frem og blev yogalærer. Men nu er tiden kommet til at jeg skal slippe den del af min identitet også. Det er noget sværere, synes jeg, da jeg har været rigtig glad for at undervise alle jer, som har deltaget på mine hold igennem de sidste 8 år. Men det er blevet tid.

LEAP OF FAITH

Hvad jeg så skal herfra vides endnu ikke. Det er en del af processen. Det er svært at fylde vand i et allerede fyldt glas. Jeg har igennem mange år fortalt historien om at dræbe koen og nu er jeg nødt til at tage min egen medicin. Min ”ko” er udmagret og det tager mere energi end det giver at få det til at køre rundt. Det har taget mig lidt tid at indse og også acceptere, og nu hvor jeg har gjort det føler jeg mig lettet og glad på en måde, som jeg slet ikke kan beskrive.

Jeg er selvfølgelig trist over at skulle sige farvel til jer som stadig går til yoga hos mig. Min proces og mit valg handler udelukkende om mig selv, selvom jeg da også er blevet påvirket af de økonomiske forandringer i samfundet.

NY BOG PÅ VEJ

Som nogle af jer ved er jeg gået i gang med en ny bog, som faktisk kommer til at handle om hele denne process, som er så smuk og som jeg håber vil inspirere andre til også at leve mere ægte og autentiske liv. Nogle gange er det som holder os i live også det som holder os tilbage. Min nye bog skriver nærmest sig selv og er kommet i kølvandet på min beslutning, dvs. efter at jeg tog den. Jeg skriver på engelsk og håber også at kunne få den udgivet i udlandet denne gang.

Hvis du skulle have nogen i dit netværk som kan hjælpe mig denne vej vil jeg være meget taknemmelig. Og ellers kommer det hvis det er meningen 😊


BLOG, HJEMMESIDE, SOCIALE MEDIER OG NYHEDSBREV

Mit liv tager en drejning. Og jeg føler mig sikker på at det er til noget nyt spændende. Det betyder også at jeg formentlig kommer til at dele noget nyt her på bloggen. Min hjemmeside, blog, sociale medier mm. vil derfor fortsat eksistere og jeg kommer muligvis stadig til at bruge dem, så hvis du har lyst til at følge med fortsat er du meget velkommen.


KURSER, WORKSHOPS OG UDDANNELSER Jeg kommer til at afvikle mine forskellige aktiviteter i den kommende tid. Det betyder at jeg et stykke tid endnu vil udbyde mine uddannelser/kurser, da jeg ønsker at give alt det som jeg har lært igennem årene videre. Jeg har virkelig lært meget om krop, sind og følelser. Og jeg nyder stadig at give min erfaring videre, så det vil jeg gøre en kort tid endnu.

Ligeledes vil jeg udbyde enkelte workshops og kurser, herunder:

  • fodyogaworkshop – den næste er i august (3 pladser tilbage) – måske kommer der en mere (TILMELD)

  • 15-timers mindfulness kursus første weekend af oktober (TILMELD)

  • 30-timers yin yoga basiskurser i september (TILMELD) og måske igen til foråret 24 (TILMELD)

  • 30-timers yin yoga udvidet-kursus i november – og igen 24 (TILMELD)

  • kvindecirkel en sidste gang med opstart i september (TILMELD)

  • yin yoga workshop med myofascial release (28. Oktober) (TILMELD)

  • en sidste juleworkshop med yin yoga og myofascial release (10. december) (TILMELD)

  • Personligt yogaforløb (1:1) på 3 individuelle undervisningssessioner med programlægning (TILMELD)

Alt ovenstående kan findes på min hjemmeside, så længe der er ledige pladser, her: https://www.isabellesondergaard.dk/shop-ny

ONLINE ÅRSTIDSFORLØB

Jeg vil også afvikle mine online årstidsforløb.

Da jeg ønsker at de af jer, som kan få glæde af dem, fortsat kan få adgang, har jeg valgt at udbyde dem en sidste gang til en samlet pris på 500 kr. for alle 5 årstidsforløb, det svarer til 100 kr. pr. forløb. Og så har man ”livstidsadgang” efterfølgende til videoerne. Det vil sige så længe det online univers eksisterer. Jeg kan ikke love at det er for ”evigt”.

Forløbene igangsættes på bestemte datoer henover det næste år. Du kan se datoerne mm. HER:

ONLINE UNIVERS

Hvis du skulle have lyst til at fortsætte undervisningen hjemme, har jeg jo lavet et hav af videoer og programmer som ligger her i mit online univers. Da jeg igen ønsker at de stadig skal gavne, kan du lige nu også få ”livstidsadgang” til alt materiale i mit online univers for 500 kr.

Hvor længe tilbuddet varer kan jeg ikke love.

Du kan få ubegrænset adgang til alt materialet HER:

Obs! Er du allerede medlem kan du vælge at opsige dit abonnement og så købe denne adgang i stedet. Du opsiger selv dit abonnement under din profil når du logger ind.


Som du nok kan se, handler det om at gøre det nemt og simpelt for mig selv. Og samtidig give det videre, som kan gives videre, så det hele ikke bare smides ud.

BOG

Min bog ”De 5 Årstiders Energi” kan fortsat købes i webshoppen. Nu til en reduceret pris på 250 kr.

Og kun 50 kr. for e-bogen, HER.

SIDSTE UNDERVISNINGSGANG I NÆSTE UGE

Jeg håber at se dig som deltager i undervisningen i øjeblikket i næste uge, som bliver sidste undervisningsgang.


TAK!

Tusind tak for denne gang og til alle som har deltaget på hold, workshops, kurser, uddannelser, online forløb og andet igennem de 8 år hvor jeg har været selvstændig yogalærer. Det har været en smuk rejse og smukt at opleve den magi som opstår både i og udenfor yogasalen. Jeg håber at du fortsætter med din yogapraksis og hvis vores veje skilles ønsker jeg dig alt godt på din vej.


Om namah shivaya 🙏
169 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page