top of page

FODYOGA

Foråret er her! Og det betyder at vi snart skal have fødderne frem fra de mange lag af sokker, støvler og hjemmesko, som vi har haft gemt dem væk i vinterhalvåret. Det er derfor oplagt tid lige nu til at lave fodyoga. Jeg havde fodyoga på programmet på alle mine hold i denne uge, som tydeligt gjorde godt lige nu.


Så slip fødderne løs med fodyoga og gode fodøvelser her i foråret. Jeg ELSKER selv fodyoga og det som fodyogaen kan og gør. Ikke bare for fødderne, som elsker det, men det giver grounding og så er det faktisk fantastisk god hjernetræning samtidig. Da fødderne er det som er længst væk fra hjernen og synet og vi desværre ofte har brudt kontakten lidt herned til, så kræver det nemlig fuld koncentration at arbejde med fødderne. Det betyder at vi med koncentrationen arbejder med samtidig at styrke hippocampus som er vi center for koncentration, problemløsning, hukommelse og indlæring. Og når vi styrker hippocampus, så svækkes vores frygt/stresscenter amygdala samtidig. Det vil altså sige at fodyoga er et fantastisk godt redskab til at afhjælpe og forebygge stress! Og endelig så giver fodyoga en dejlig grounding, som mange af os kan trænge til lige nu.


Hvis du har brug for inspiration og vejledning har jeg et godt 8-ugers fodyoga forløb, som du kan tilmelde dig HER. Du kan også stadig se min korte video med de dejlige stræk af fodsål og fodryg gratis lidt endnu HER.


Du er selvfølgelig også velkommen forbi til en dejlig 2,5 timers fodyoga-workshop den 10. juni her hos mig i Skovhuset. Som altid er der meget begrænsede pladser med personlig og nærværende undervisning. Du vil blive overrasket over hvordan tiden flyver med fodyogaen - og hvor dejligt du har det i fødderne bagefter.66 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page