top of page

KVINDECIRKLEN - PRØVEGANG

NYHED: KVINDECIRKEL - PRØVEGANG 375 kr.

Som noget nyt inviterer jeg nu indenfor til en prøvegang i kvindecirklen, så du har mulighed for at mærke om det skulle være noget for dig.


Jeg ved, at det for mange er en stor beslutning, som kræver investering på flere plan, herunder følelsesmæssigt, tidsmæssigt og energimæssigt. Det er en investering i dig selv.


Hvis du savner dybde, rum for personlig udvikling og mulighed for at fordybelse i dine processer i trygge omgivelser med andre ligesindede kvinder, så er kvindecirklen måske netop for dig.


Du får selvfølgelig også et helt særligt, støttende og kærligt fællesskab, men fokus er på dig og dine processer, hvis du er klar til det.

Jeg deler en masse redskaber og øvelser med dig, når vi hver gang fordyber os i dagens emne og ser hvordan det hele udfolder sig naturligt.


På kvindecirklen arbejder vi med forskellige dybdegående temaer som:

- egenomsorg og selvværd - kærlighedssprog - det er en to-vejs process - værdier og forpligtelser - filtre - vaner - motivation - mindfulness & sansning - læring igennem observation - at give og tage imod - åbenhed - ærlighed - at lytte til intuitionen og hjertet - at finde svar i naturen og i os selv - blokeringer og begrænsende overbevisninger - positiv tænkning og positive bekræftelser - komplimenter - taknemmelighed


Og meget mere.


Indhold og opbygning af rammerne varierer fra gang til gang, men vi laver gerne blid yin yoga eller mindfulness og går en tur i den smukke natur i skoven omkring skovhuset. Vi deler med hinanden fra hjertet. Vi søger at møde hinanden, hvor vi er uden at vejlede, tolke eller dømme. Vi er ærlige og kærlige overfor hinanden. Det er en smuk, ærlig og dyb process, som du selvfølgelig skal være klar til. Er du det, så kan du få så meget med herfra på din videre rejse.


Jeg glæder mig utrolig meget til vi starter op igen til september 🙏🌸


TILMELDING Tilmelding er nødvendig, da der kun er plads til 8 kvinder i cirklen og der selvfølgelig allerede er tilmeldte på cirklen, så der er derfor få pladser tilbage.


Prøvegangen koster 375 kr. og du tilmelder dig HER.


TILBUD Hvis du ønsker at tilmelde dig alle 10 gange og sikre dig en fast plads, tilbyder jeg lige nu tilbyder jeg rabat på 750 kr. med opstart 16. september.


Du kan læse mere og tilmelde dig de 10 gange i kvindecirklen HER.
42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page