top of page

SKOVHUSET

🌟 I går overtog jeg nøglerne til min nye bolig og nye undervisningslokaler 🌟


Jeg har længe drømt om at finde bolig i skoven, og da jeg så endelig sendte et ønske ud om det dukkede det op næste morgen i min indbakke. Jeg turde faktisk ikke helt tro på det og blev også en smule overvældet over muligheden. Men det var den præcise størrelse og placering som jeg havde ønsket, så det var tydeligt at det var en gave fra universet. Blev helt overvældet af tanker og følelser omkring om jeg nu var klar til det osv. Jeg har manifesteret en del før og har fået stor respekt for det. Det betyder ikke at man ikke skal ønske men man kender sjældent konsekvenserne af sine ønsker, derfor er det vigtigt at de kommer fra hjertet. Så man må lære sit hjerte at kende - eller i hvert fald stole på det. Samtidig må man også tage nogle risici i livet.

Heldigvis var det en beslutning som jeg langsomt voksede mig klar til selvom jeg ellers nemt kan drøne derudaf. Og nu er jeg så her hvor jeg netop har overtaget nøglerne til denne dejlige bolig og jeg glæder mig så meget til at falde på plads i de nye rammer.


Jeg flytter ind i den tidligere skovfogedbolig ved Store Kastrup Skov i gåafstand til Tystrup Sø i det smukkeste bakkede landskab. Der er så mange muligheder i boligen og der bliver fin plads både inde og ude til workshops, retreats og alt det shamanistiske naturarbejde som jeg glæder mig til at kunne dykke endnu mere ned i og dele ud af.


EVENTS TIL SENSOMMER/EFTERÅR

Jeg glæder mig til at byde velkommen med en skøn halvdagsworkshop i yin yoga med myofascial release den 10. September kl 10-14.30. Du kan læse mere HER. Der vil kun være 8 pladser på workshoppen.

Jeg glæder mig også virkelig meget til at starte kvindecirkel op i skoven til september. En kvindecirkel hvor vi mødes en gang om måneden til yoga, deling og dybere arbejde. Der er stadig ledige pladser hvis du skal nå at være med. Du kan læse mere HER.

Du kan også deltage på mit fordybende 30-timers yin yoga kursus som strækker sig over to hele weekender i oktober og november - læs mere HER.

Og endelig så gæster Hjertekald med Tara Devi og Mads Wæhrens skovhuset med en kirtankoncert i oktober. Der vil løbende komme flere events til så hold øje med eventkalenderen HER.


275 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page