top of page

SOMMER-GIVE-AWAY

Jeg håber at du nyder sommeren, sommerenergien og de lune(fulde) dage lige så meget som jeg gør. Jeg er kommet i gavehumør og forærer derfor lidt forskellige præmier væk!


Henover sommeren vil jeg lave et par konkurrencer som du kan deltage i på forskellig vis. Hold meget gerne øje med min blog her på min hjemmeside og min facebook-side, hvor jeg deler konkurrencerne.


FØRSTE-GIVE-AWAY

Du kan allerede nu deltage i lodtrækningen om skønne sommerpræmier i både min almindelige facebook-side, som du finder HER og i min lukkede facebook-gruppe, som du finder HER. Der er altså dobbelt så stor chance for at vinde, hvis du deltager begge steder.

Præmier:

  • E-bogen "De 5 Årstiders Energi" (læs mere HER)

  • 14-dages sommerforløb for hjerte-tyndtarm (læs mere HER)

  • 8 ugers fodyogaforløb (læs mere HER)

  • 1000 kr. rabat på mit sommerretreat den 7.-12. august (læs mere HER)

For at deltage i konkurrencen på min facebook-side skal du bare like opslaget på siden og for at deltage i konkurrencen i min lukkede gruppe skal du være medlem af gruppen og så bare like opslaget i gruppen, så jeg ved at du gerne vil vinde en af gaverne og eventuelt skrive i kommentarfeltet hvilken gave du gerne vil vinde.


Der er især gode vinderchancer i den lukkede gruppe, da det er en lille lukket gruppe. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at invitere veninder til at deltage i konkurrencen ved at invitere dem ind i gruppen.


Jeg trækker vindere af første give-aways søndag den 11. juli kl. 17.


Konkurrencerne er selvfølgelig ikke associeret med eller støttet af facebook.


103 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page