top of page

LINSE-BOLOGNESE

30-45 min.

2

Intro

LINSE-BOLOGNESE

Sådan gør du:

Skær løg i tern og svits på panden med hakket hvidløg. Kom derefter tomaterne på panden og lad simre lidt. Skyl de røde linser og vend dem i tomaterne. Tilføj bouillon, et par deciliter vand og basilikum og lad simre i 15-20 min eller til linserne er møre. Hvis du mangler vand undervejs, så tilføj bare lidt vand, så retten ikke koger på. Smag til med salt og peber.

Lav spaghetti af den rå squash eller riv squashen til gode strimler på et rivejern. Squashen skal bare være rå ved servering sammen med linse-bolognesen.

Det skal du bruge:

ca. 1/2 pose røde linser

En karton hakkede/flåede tomater eller 500 g. tomater

2 løg

4-8 fed hvidløg

frisk eller tørret basilikum (gerne et hel bundt frisk basilikum)

vand

grøntsagsbouillon

olie

salt

peber


1 squash

bottom of page