Stenalderbrød
30 min.
8 portioner
Intro

Sådan gør du:
Nødder, frø, salt og olie blandes godt. Fiber HUSK blødgøres i 3 dl vand i et kort øjeblik og vendes derefter hurtigt i. Du kan også vælge at bruge æg i stedet. Brødet er mere blødt og porøst med fiberhusk end med æg.
Bages ved 160 i ca. 60 min.
Det skal du bruge:
100 g. valnødder eller hasselnødder
100 g. mandler
100 g. solsikkekerner
100 g. græskarkerner
100 g. hørfrø (knuses gerne lige inden)
100 g. sesamfrø (knuses gerne lige inden)
50 g. inkabær
3 tsk himalayasalt
1 dl. olivenolie
30 g. HUSK + 3 dl vand ELLER 5 æg
Obs! Du kan erstatte 50 g. hørfrø eller sesamfrø m. chiafrø eller hampefrø.
Inkabær er dejligt syrlige men kan erstattes med andre tørrede bær eller frø.