top of page

SOMMERRETREAT MED YOGA OG VANDRING I BØGELUNDE

5 dages sommerretreat på den sydsjællandske kyst med yoga og vandring i den smukke danske natur. 

 

DATOER

7.-12. august 2021

 

UNDERVISNING

På programmer er:

- 2 timers daglig yin yoga 

- 2 dage 1,5 times hatha yoga 

- daglige energiøvelser og meditationer 

- en byvandring  

- to lange vandreture i den smukke danske natur.

 

UNDERVISNING PÅ GÅRDEN I BØGELUNDE

Undervisningen foregår delvist på min gård Hvidsten Gård i Bøgelunde 8 min. kørsel fra Skælskør by og Postgaarden og delvist i naturen på dage med vandreture. 

HOTEL POSTGAARDEN

Overnatning foregår på det smukke og hyggelige Hotel Postgaarden i hjertet af Skælskør by med udsigt over havnen. 

Du får 5 overnatninger på Hotel Postgaarden i enkeltværelse med eget bad og morgenmad.  Værelserne har smuk udsigt over Skælskør Havn eller Skælskør by.  Der er gratis parkering ved hotellet. Hotellet er lokalt kendt for sin gode mad. 

FORPLEJNING

Morgenmad og frokost er inkluderet i prisen, hvis situationen tillader det. Morgenmad på Postgaarden og frokost på Hvidsten Gård. Middag er for egen regning alle dage og kan nydes i Skælskør by. Postgaarden er kendt for at lave lækre middagsanretninger, som også kan købes som take-away og nydes på værelset, hvis restauranterne er nedlukket igen. 

 

Der arrangeres fællesmiddag for egen regning første og sidste dag.

 

PRISER

7460 kr. for enkeltværelse med byudsigt og eget toilet m. brusebad (2 ledige tilbage)

8960 kr. for (enkelt)værelse med dobbeltseng og eget toilet m. brus eller karbad. Værelset har havudsigt og balkon (2 ledige værelser tilbage)

 

OBS! Alle værelser er eneværelser, medmindre andet aftales, så vi får taget de rette coronahensyn. Nogle er dog bare større og har udsigt over havnen.

Du betaler halvdelen ved tilmelding og den anden halvdel 1. juli, medmindre andet aftales. 

 

Inkluderet i prisen:

- 5 overnatninger m. morgenmad i enkeltværelse m. eget bad på Postgaarden

- 5 frokoster på Hvidsten Gård

- Daglig yin yoga i 2 timer

- 2 x Hatha yoga

- 2 x Vandringer

- En byvandring

- Daglige meditationer og energiøvelser, herunder meridianbanestrygninger, akupressurprogrammer, s selv-zoneterapi, fodyoga og venepumpeøvelser. 

- Mulighed for at tilkøbe behandlinger udvalgte dage

Pladserne reserveres efter først-til-mølle-princippet. Der er 4 pladser tilbage. 

AFLYSNINGSPOLITIK

Din tilmelding er bindende, men du kan give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage. Hvis du på nogen måde er syg eller har symptomer på corona bedes du tage de rette hensyn og blive hjemme. 

 

I tilfælde af force majeur med nedlukning osv. aflyses retreatet og du kan vælge at få tilbagebetalt din betaling for retreatet eller overføre betalingen til næste retreat eller event. Du mister altså intet i tilfælde af nedlukning. 

I tilfælde af restriktioner på forplejning vil en anden løsning på forplejning findes, eller alternativt får du refunderet 950 kr. til forplejning, så du selv kan sørge for forplejning undervejs i de 5 dage. Hotellet vil være behjælpelig med take-away. 

BOOKING

Du booker din plads her:

2 (1).png
postgaardem.webp
postgaarden 2.webp
bøgelunde .jpeg
buddha.jpg
sø.jpeg

Intet produkt

Intet produkt

TIDLIGERE DELTAGERE SIGER:

Tak for en helt fantastisk weekend.

Det er lang tid siden jeg har følt den indre ro jeg pt besidder, hvilket i høj grad har givet stof til eftertanke. Dagen i dag har været særdeles aktiv men på den gode måde, helt sikkert et aftryk af weekenden -tak. Din shampoo er speciel, det er lang tid siden min hovedbund og hår har haft det så godt.

Tusind tak fordi du er dig og favner os hver især.

- Mette

En på alle måder fantastisk weekend i hyggelige omgivelser med detox, yin yoga, meditation, skøn mad – natur og samvær med vidunderlige mennesker – føde til alle sanser.

 

Tænk at man på 48 timer kan blive så afslappet og opløftet.

Min krop har det fabelagtigt af yogaen,

mit sind er let af meditationen,

mine sanser har nydt skønne måltider,

min hud er blød af havvand og olier
og jeg føler mig glad og positiv.
- Jane Tinning

Tak for en rigtig dejlig og indholdsrig yoga-detox-weekend. Det var første gang, at jeg prøvede et sådan ophold, så jeg var meget spændt. Alle mine ønsker og håb blev til fulde opfyldt og meget mere til. Det var en meget indholdsrig weekend med mange oplevelser, informationer og inspiration, så jeg var både træt (mættet) og fuld af energi, da jeg kom hjem. Det var en aktiv weekend fuld af forkælelse.

Det var især dejligt, at vi var et lille hold, så det blev en tryg gruppe, hvor der var tid og plads til alle.

 

Efter weekenden har jeg konkret oplevet, at jeg har mere energi, bedre fordøjelse og mere overskud og tålmodighed generelt. Jeg har også fået nogle små fif og ideer omkring mad og tankegang, som jeg har implementeret i min dagligdag. Ikke den helt store livsomlægning, men bare små vaner.

 

Jeg vil meget gerne deltage en anden gang og kan anbefale alle –uanset form og erfaring, at deltage på Isabelles weekends.  

Tak fordi jeg måtte være med og tak for dig :-)

- Maiken, Roskilde

Det har været et meget givende og inspirerende forløb. Selvom det var detox, som var på programmet, har vi fået fantastisk velsmagende og varieret og dejlig mad. Det har for mig givet inspiration til gode, sunde ændringer i min daglige kost, så det er jeg meget glad for.
Yoga og venepumpe og andre øvelser var også rigtigt godt, og altid med god tid til hvile og pause, som man godt kan trænge til, når der på alle planer er gang i udrensningen.
Vi sluttede søndag eftermiddag med en hjemmelavet scrub til hele kroppen; det er også en dejlig praksis at tage med  sig hjem.
Vi havde dejligt vejr og fine ture til stranden, og så boede vi i et super smukt og dejligt hus.
Jeg er taknemmelig for at have deltaget i denne weekend. Isabelle er dygtig og kærlig og inspirerende og ved bare så utrolig mange ting om det gode, sunde liv og elsker at formidle det til os andre.
Såh, alt i alt vil jeg anbefale sådan en weekend

- Anne

Isabelles detox-weekend var en perfekt blanding af yoga, mindfulness, sund kost og velvære. Isabelles empati, engagement, energi og rolige, positive væsen smitter. Jeg kom hjem med mere ro og balance i krop og sjæl samt ny, frisk energi og gå-på-mod - og et lille smil på læben.

 

Prøv det og mærk, hvad det gør ved dig.

- Ellen

Jeg har lige været på den skønneste weekend. Smuk natur. Fantastisk mad. Super dygtig lærer med hjertevarme. Elsker det. Har aldrig været så sund og fuld af energi på en weekend. Kan varmt anbefales!

- Eva

Jeg syntes det var en dejlig og skøn oplevelse at være en del af detox-weekenden i Tisvilde. En weekend i selvforkælelsens tegn. Jeg er meget imponeret over din faglighed, og hvor dedikeret du er til de temaer, som var en del af weekenden. Det gælder både kost, mindfulness, meditation, motion og yoga.

 

En weekend som gav stof til eftertanke og refleksion!

- Lotte Hansen

bottom of page